‘De weg van je waarheid’

‘De weg van je waarheid’

Vind je waarheid, Omhels je waarheid,

Wees je waarheid En Leef je waarheid

Als ik je een vraag zou mogen stellen dan zou het zijn, wat is jou waarheid? Niet zomaar rationeel vanuit je hoofd maar echt vanuit het diepste van je hart. Durf je te voelen wie de ware jij is en durf je als je ware zelf te leven? 

Vanuit je eigen authentieke waarheid leven wordt al snel afgeleerd en niet gedurfd. Hoeveel doen we voor een ander? Voor het plaatje voor de buitenwereld. Voor ‘omdat het nou eenmaal zo hoort’. Hele studies volgen we, relaties gaan we aan en keuzes maken we om gewaardeerd te worden door de ander. Om te kunnen voegen in het het systeem. Vanuit oude (kind)pijnen van vroeger, toen we niet gewaardeerd of gezien werden maken we nu stappen om die pijn ergens ver weg te stoppen en wel gezien te worden, maar dan hoe de ander het graag zou willen zien. Diep van binnen weetje dat het niet je ware weg is. 

De weg die ik steeds meer ben gaan wandelen is de weg van mijn waarheid. Ik heb keuzes mogen maken die dwars door al mijn angsten, overtuigingen en door ieders verwachtingen. Om mijn hart, die altijd spreekt, te volgen. Van vaste baan naar wereldreis, van Twente naar yoga in India, van alle vrijheid naar moeder van een tweeling en van financiële zekerheid naar volledig stappen in mijn eigen onderneming. Maar ook de waarheid in het hele wereld toneel is voor mij boeiend om te volgen en ben ik de laatste jaren steeds meer voor aan het ontwaken. Wat is zuiver en wat wordt gestuurd vanuit een duistere kant waar we maar al te graag onze ogen voor gesloten willen houden. 

Geïnspireerd en geleerd door mijn dierbare coach en ondersteund door vele mooie mensen met wie ik paden heb mogen kruizen en van heb mogen leren, zet ik graag het touwtje voort. 

Wie klaar is om zijn eigen ware en authentieke pad te wandelen is meer dan welkom bij mij. Met alle liefde kijk ik samen met jou naar het prachtige mens wie je in werkelijkheid bent. Om zo in al je kracht jou ware pad te bewandelen waarvoor jij hier gekomen bent!